CARWASH SIROCCO
ZOTTEGEM • Wasstraat
Carwash Sirocco is veel meer dan een klassieke carwash. Een manuele voorwas wordt gevolgd door het revolutionaire SofTecs-borstelsysteem. Dit professionele wassysteem garandeert een krasvrije totaalwasbeurt met zachte, roterende viltelementen. Carwash Sirocco biedt 4 verschillende wasbeurten aan, aan zeer concurrentiële prijzen.

Hobbywash
In onze vestiging kan u steeds terecht voor het wassen van uw wagen in de “Hobbywash Boxen”. De hobbywash beschikt over 6 wasvloeren. Iedere wasvloer is uitgerust met warm water, schuimborstel, wax en vlekvrij drogen.

Interieurreiniging
Als specialist ter zake, garanderen wij u een reiniging van uw interieur in 20 minuten! U bent iedere dag welkom tussen 10 en 17 u na afspraak. Uw vaste en losse tapijten worden gestofzuigd. Bij het schoonmaken van uw autoruiten aan de binnenkant, reinigen we ook het dashboard en alle plastic onderdelen van uw wagen. Net alsof u met een nieuwe auto rijdt en dat voor de waszachte prijs van slechts 17 euro.

Intensieve Interieurreiniging = Dieptereiniging
Wenst u de wagen eens op te frissen, hangt er een onaangename geur in de wagen, wil je de wagen verkopen, dan is een dieptereiniging de oplossing op maat. De wagen wordt ’s morgens gebracht en ’s avonds krijgt u hem netjes diepgereinigd terug.

Ook hier is een afspraak noodzakelijk.
Prijs voor dieptereiniging : 195,00 euro.

Intensieve Exterieurreiniging = Simoniseren
Zijn er lichte krassen op je wagen of wil jij je wagen weer als nieuw er laten utizien, maak dan een afspraak. Dit is noodzakelijk.

Prijs voor het simoniseren : 275,00 euro.
Veldweg 6
9620 Zottegem
breng me hierheen